Spot på Lokalområde Vendsyssel

Byggesocietetet er en klassisk forening og lokalt er vi forankret i en række lokalområder med hver deres lokale bestyrelse. Lokalområderne laver selv arrangementer, holder en årlig generalforsamling med valg til bestyrelsen osv. Præcis som du sikkert kender det fra andre foreninger. Vi lægger stor vægt på, at vores lokalområder kører selvstændigt men forsøger selvfølgelig også at drage nytte af, at vi har medlemmer i hele landet.

Den kommende tid vil vi sætte fokus på vores lokalområder og vi har besluttet at starte længst mod nord – i vores Lokalområde Vendsyssel.

Lokalområde Vendsyssel består lige nu af 51 medlemmer. Medlemmerne i Vendsyssel kommer fra hele branchen og der er således alt fra ansatte de store ingeniørvirksomheder ind over repræsentanter fra både Hjørring og Frederikshavn kommuner til lokale håndværkere. Der er også lokale køkkenleverandører og boligselskaber. Advokat Mikkel Buchwald Møller, advokat i advoktatvirksomheden HjulmandKaptain, er formand for lokalområdet og har været det siden 2018.

”I Byggesocietetet i Vendsyssel lægger vi vægt på at lave lokale arrangementer. Det kan være alt lige fra at besøge et nyt byggeri eller et besøg på Rubjerg Knude Fyr, da det blev flyttet. Netværket er virkelig afgørende her i Vendsyssel. Det, at man kender hinanden, har mødt hinanden osv., det gør det meget lettere at arbejde sammen og lave forretninger sammen. Det er der, hvor Byggesocietetet er stærkt.

Som alle andre i landet har Lokalområde Vendsyssel ikke så mange aktiviteter lige nu grundet situationen med coronavirus. Men Danmark åbner igen på et tidspunkt og så er også Lokalområde Vendsyssel klar til at gøre sit til, at der kommer gang i det lokale erhvervsliv igen.

”Der vil uden tvivl være behov for et forum, hvor vi hjælper hinanden med at komme i gang igen bedst muligt. Og der synes jeg Byggesocietetet er oplagt” afslutter Mikkel Buchwald Møller.

Hvis du vil vide mere om Byggesocietetets lokalområde i Vendsyssel kan du kontakte Mikkel Buchwald Møller på mbu@70151000.dk eller telefon 41141149.

Forrige
Forrige

Spot på Lokalområde Aalborg

Næste
Næste

Hold nu dampen oppe.